Modo – Björklöven 18:e november!

Modo har nu fått släppa biljetterna så att folk kan börja säkra sina platser. Vill man ha bortasittplats till denna match så är det sektion 412 som man ska boka på. Köper man däremot bortastå så räknar vi med att man är taggad på att bidra i sången också! Biljett bokas HÄR.

Vi vill även meddela att vi har bokat en pub ca 500 meter från hallen där vi kan vara från kl 16:00. Puben är alltså bokad för bara lövensupportrar och det kommer även att finnas en vakt på plats. Puben i fråga är Framnäsbaren Bar & Brasserie som ligger på Strandgatan 12D, 891 33 Örnsköldsvik. Vi hoppas att så många som möjligt sluter upp för några kalla innan vi tillsammans går till hallen.

Som de flesta kanske vet så är det ingen organiserad resa utan vi uppmanar istället folk till att åka tåg eller liknande. Finns ett gäng tåg som passar bra, men vill man vara på plats i tid till att puben öppnar så rekommenderar vi 15:15 (skynda om ni vill få plats). Om inte annat är det bara dyka upp när man känner för det! Angående tåget hem så är det nog 22:08 som känns mest lämpligt. (Även här lär platserna gå åt snabbt så skynda fynda!)

Info kan tillkomma men om inte annat hoppas vi att så många som möjligt sluter upp denna fredag om några veckor!

Green Devils