RESA TILL FINAL 5! (38/50)

Nu på söndag den 1 maj är det dags att resa ner till Jönköping igen! I lördags blev vi en full buss som åkte och vi hoppas att vi kan bli minst lika många denna gång! Lös ledigt på måndagen om det behövs (vi kommer hem ca 9, 10 måndag morgon) och anmäl dig så snart som möjligt! För endast 200 kr får du resa tur och retur samt matchbiljett!
 
Bortaståplats ingår för alla som åker i våra bussar. Observera att anmälan sker via formuläret på hemsidan. Det räcker inte att bara swisha. Betala gärna in direkt efter att du anmält dig då detta underlättar på många sätt!

PRISER

  • 200 kr för alla! (endast förskottsbetalning)

AVGÅNGSTID

Dit 04:00 från Norrlandsoperan och hem direkt efter matchen.
*Observera att bussbolaget inte tillåter glasflaskor på bussen.

MATCHBILJETT

Ingår i priset och delas ut på bussen/när vi kommer fram
 
Vi säljer inga lösa biljetter. Det är resa+biljett som gäller! Vi kommer att meddela HV71 hur många vi blir som åker ner och resterande biljetter kommer att släppas via deras hemsida till allmänheten.

MATSTOPP

Frukoststopp i Hudiksvall

Lunchstopp i Stockholm

(Utöver dessa blir det ett par kortare stopp)

ANMÄL DIG

  • Online – Alla som anmäler sig online får ett bekräftelsemail, du är inte anmäld förrän du har fått mailet! Mailet skickas ut manuellt och detta sker inte alltid direkt vid anmälan. Får du ingen bekräftelse så kolla din skräppost, finns inget där så kontakta oss.

FÖRSKOTTSBETALNING 

  • Swish 123 049 88 24 (skriv HV2+ditt namn) 

Sista anmälningsdag och betalningsdag är fredag 29/4!

Anmälan är bindande!

Green Devils