RESA TILL FINAL 1! (50/50)

Uppdaterat 22/4: Bussen är nu full! Det går dock fortfarande att anmäla sig som reserv, och skulle det då bli en plats ledig så hör vi av oss via mail! I nuläget ser det ut som att det bara blir en buss, om det inte blir väldigt många på reservlistan.

LÖVEN ÄR VIDARE TILL FINAL!

Redan nu på lördag 23 april är det dags för match 1 i Jönköping och vi kommer självklart att anordna en resa. Nu gäller det att alla prioriterar och hänger med för att stötta Löven på bortaplan!
Biljett ingår för alla som åker i våra bussar. Observera att anmälan sker via formuläret på hemsidan. Det räcker inte att bara swisha.

PRISER

  • 100 kr för alla!

AVGÅNGSTID

Dit 03:30 från Norrlandsoperan och hem direkt efter matchen.
*Observera att bussbolaget inte tillåter glasflaskor på bussen.

MATCHBILJETT

Ingår i priset och delas ut på bussen.
GD kommer att meddela HV71 hur många vi blir som åker ner och resterande biljetter kommer att släppas via deras hemsida till allmänheten. Vi säljer INGA lösa biljetter utan kvarvarande släpps på deras hemsida. Bokar man upp sig är det resa + biljett som gäller!

MATSTOPP

Vi kommer att göra ett par matstopp på vägen ner samt några kortare stopp!

ANMÄL DIG

  • Online – Alla som anmäler sig online får ett bekräftelsemail, du är inte anmäld förrän du har fått mailet! Mailet skickas ut manuellt och detta sker inte alltid direkt vid anmälan. Får du ingen bekräftelse så kolla din skräppost, finns inget där så kontakta oss.

FÖRSKOTTSBETALNING 

  • Swish 123 049 88 24 (skriv HV+ditt namn) 

Anmälan är bindande.

SJUNG HÖGT – SJUNG STOLT!

Green Devils