MODO BORTA 29 OKTOBER!

Fredagen den 29 oktober möter vi Modo på bortaplan och då det går dåligt med tåg denna kväll så är vår förhoppning att istället få iväg ett gäng bussar ifrån Umeå! Vi har i nuläget tillgång till 269 st biljetter till folk som åker i våra bussar (bortastå samt sektion 412, höger om bortastå). Alla dessa biljetter är att betrakta som ståplats och priset är samma oavsett sektion. Först till kvarn gäller på resan inkl. biljett. Detta vill du inte missa!

UPPDATERAT 25/10: 

Vi har beslutat att skicka en femte buss på fredag! Det betyder att alla som har anmält sig som reserv senaste dagarna har en plats säkrad.

I skrivande stund finns det ca 30 st biljetter kvar till våra sektioner. Vi fortsätter att ta anmälningar som vanligt men det finns nu även ett fåtal lösa biljetter att köpa. Först till kvarn gäller på dessa och man kan välja att hämta ut biljetten i Skrubben på onsdag eller få den mailad till mailadressen man anger i anmälningsformuläret. Du anmäler dig på denna länk. När du har fyllt i alla uppgifter och skickat iväg mailet så ska du få ett bekräftelsemail (skickas manuellt), där står det om du har fått plats eller inte. Hittar du inget mail så kolla i skräpposten.

PRISER

  • 200 kr för medlemmar i Green Devils, inkl. matchbiljett (endast förskottsbetalning)
  • 300 kr för övriga, inkl. matchbiljett (endast förskottsbetalning)

AVGÅNGSTID

Dit 18:00 (matchstart 20:30) fredag från Norrlandsoperan och hem direkt efter matchen.
*Observera att bussbolaget inte tillåter glasflaskor på bussen.

MATCHBILJETT

Ingår i priset och delas ut på bussen. Ett fåtal lösa biljetter finns att köpa av oss. Du gör det genom att fylla i formuläret nedan och kryssa i att du endast vill ha biljett.

ANMÄL DIG (RESERV)

  • ONLINE – Alla som anmäler sig online får ett bekräftelsemail, du är inte anmäld förrän du har fått mailet! Mailet skickas ut manuellt och detta sker inte alltid direkt vid anmälan. Får du ingen bekräftelse så kolla din skräppost, finns inget där så kontakta oss.
  • I Skrubben under matchdag. Det går även att förskottsbetala där med cash eller Swish.

FÖRSKOTTSBETALNING 

  • Swish 123 049 88 24 (skriv Modo+ditt namn) 
  • I skrubben under matchdag

Green Devils