RESOR I SLUTSPELET

Vi är nu helt klara som seriesegrare, och kommer därmed att få börja spela hemma den 10 mars. Det återstår dock fortfarande att se om det blir Modo eller Timrå som vi får möta. Oavsett vilket av lagen vi kommer att få möta så kommer vi att anordna resor till samtliga bortamatcher. Datumen för bortamatcherna i finalserien är: 12 mars och eventuellt 16 mars om det behövs.

Bortastå kommer i första hand att säljas till folk som åker med våra bussar. Blir det därefter kvar biljetter så kommer vi att låta klubben släppa dessa till allmänheten. Med andra ord, åker du i någon av våra bussar så är du garanterad biljett (ståplats).

Beroende på hur det går i finalserien så är det dessa scenarion som finns, och det påverkar även speldagar efter Hockeyallsvenska Finalen:
Scenario 1: Vi vinner mot Modo/Timrå och får därmed möta det sämst placerade laget i SHL i en bäst av sju. Kommer vi hit så kommer vi att anordna resor, oavsett motstånd: 27 mars, 31 mars och eventuellt 4 april, 8 april.

Scenario 2: Vi förlorar mot Modo/Timrå och får därmed möta vinnaren av slutspelsserien (lag 3-8) i en bäst av tre. Eventuell resa i denna serie är den 23 mars. Förlorar vi där så är det över. Vinner vi däremot så får vi möta det näst sämst placerade SHL-laget i en bäst av sju. Kommer vi hit så kommer det att anordnas resor, oavsett motstånd: 28 mars, 1 april och eventuellt 5 april, 9 april.

Oavsett hur det blir så kommer alla resor att vara kraftigt subventionerade, speciellt i ett eventuellt direktkval. Så fort vi vet vilka vi får möta i Hockeyallsvenska Finalen så kommer vi att lägga ut info kring detta på våra kanaler.

HÄNG MED OSS NÄR VI DRAR PÅ BORTATURNÉ I VÅR. VI GÖR SKILLNAD!

 

Green Devils