Söderlövare reser till Umeå 25 januari – INSTÄLLD

RESAN INSTÄLLD PGA FÖR FÅ ANMÄLNINGAR. KONTAKTA OSS PÅ GREENDEVILS1982@GMAIL.COM ANGÅENDE ÅTERBETALNING OM DU HAR FÖRSKOTTSBETALAT.

Lördagen den 25 januari har du som söderlövare chansen att åka med en supporterbuss upp till Umeå i samband med matchen mot Karlskrona! Bussen kommer att utgå från Stockholm men det går även bra att hoppa på efter vägen (lämplig plats efter E4, skriv var under ”Övrig information” i formuläret)

Bakom initiativet står ett par söderlövare som tillsammans med oss och Löven kommit fram till denna resa. Löven kommer att bjuda alla resenärer på matchbiljett och käk innan matchen, samt ett möte med sportchef/ledning. Efter matchen kommer man även att köra ett möte med några spelare. Alla detaljer kommer att uppdateras eftersom men vi börjar redan nu ta anmälningar till resan. För att resan ska kunna bli av måste vi få in minst 35 st anmälningar. Missa inte detta!

ANMÄLAN SKER VIA (DETTA FORMULÄR)

PRISER

  • 400 kr (medlemmar i Green Devils) – endast förskottsbetalning gäller
  • 600 kr övriga (medlemskap i Green Devils ingår!) – endast förskottsbetalning gäller

FÖRSKOTTSBETALNING

Swish 123 049 88 24 (skriv ”Resa Umeå+ditt namn”)
Observera att anmälan till själva resan sker via formuläret ovan.

BOENDE

Bokas på egen hand. Löven har avtal med Clarion Collection Hotel Uman där det finns dubbelrum för 980:- och enkelrum för 775:- detta bokas via 090 – 70 11 11. Vill man bo någon annanstans så går det såklart bra också, men det gäller att vara i tid när bussen avgår hemåt på söndag.

AVGÅNGSTIDER

Dit: Tidigt lördag morgon 25 januari från Stockholm
Hem: Söndag 26/1 från Umeå
(exakt tid och plats kommer)

Sista anmälningsdag och betalningsdag är 18/1 Anmälan är bindande!

Green Devils