Supportermatchen 10/1

Green Devils bjuder in till supporterfest lördag 10:e januari!

I samband med matchen mot Västerås anordnar GD tillsammans med Björklöven och O’Learys en fest för er som är eller har varit medlem i supporterföreningen. Det bjuds på ståplatsbiljetter inklusive mat innan matchen för anmälda via greendevils.nu. Före käket har vi även möjligheten att lira hockey tillsammans på Ladan.

Supportermatchen klockan 13:30 – 14:30

Vi börjar dagen med att testa våra egna egenskaper på is i A-hallen. Vi lirar 2×15 minuter (med eventuell överraskning i laguppställningen). Benskydd, armbågsskydd, hjälm och handskar räcker som skydd. Ring 070-5768482 om du vill spela. Det självklart utmärkt att komma och bara se på för den som vill.

Mat & dryck i Loungen c.a. klockan 15:00

Efter bataljen nere på isen beger vi oss upp till Loungen för mat och dryck. Du betalar endast för dryck, maten bjuds det på. Antalet platser är begränsade så föranmälan krävs. Se nedan.

Björklöven – Västerås nedsläpp klockan 16:00

För att göra detta till en riktig fest så går Björklöven in och bjuder dig som anmäld + en kamrat på matchbiljetter.

Matchbiljetter hämtas ut i biljettkuren. Fråga bara efter ert namn så får ni biljetten/biljetterna.

Vill du vara med och spela hockey på dagen så gäller telefon 070-5768482.

SAMTLIGA 75 MATPLATSER (INKL. MATCHBILJETTER) ÄR BOKADE.

Matchbiljetter för er som anmält er till ”Supporterfesten” hämtas ut i biljettkuren (öppnar 14:30). Fråga bara efter ert namn så får ni biljetten / biljetterna. För er som anmält er tillsammans kan biljetterna i vissa fall ligga i separata kuvert.

Väl mött!

Green Devils